Löpande rapportering om försvunna kvinnan i Trollhättan

20130705 36-åring begärs häktad

Den 36-årige man som är anhållen misstänkt för människorov av en 23-årig kvinna i Trollhättan, begärdes vid lunchtid häktad. Brottsrubriceringen om människorov kvarstår. Mannen förnekar brott.

20130706 Anhållen man förhörs under dagen

Mannen som anhölls under gårdagskvällen misstänkt för skyddande av brottsling förhörs under dagen utan försvarare. Han misstänks för skyddande av brottsling i samband med polisens utredning av den försvunna kvinnan i Trollhättan.

20130707 Missing People har gjort nytt fund i Trollhättan

Uppemot 180 personer söker just nu genom Hunneberg med likhund och fyrhjuling. Vid två-tiden gjordes ett fynd som har lämnats över till polisen. Tidigare i dag berättade polisen att ny man har blivit anhållen misstänkt för skyddande av brottsling.